Cart 0 x

Povrati / zamjene proizvoda

Uvjeti povrata ili zamjene proizvoda  

 

7.1. PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Kupac ima pravo na odustanak od postojećeg ugovora unutar 14 kalendarskih dana i bez potrebe za navođenjem razloga.Razdoblje za odustanak istječe nakon 14 kalendarskih dana od datuma kupnje.  

Ako želite iskoristiti pravo na odustanak, morate nas izvijestiti o svojoj odluci odustanka od ugovora jasnom izjavom (primjerice pismom ili e-porukom) na naš e-mail :[email protected] sa ispunjenim obrazcom za povrat.Obrazac za povrat i raskid ugovora preuzmi ovdje 

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Kupac je dužan društvu Posh trade j.d.o.o  pružiti svoje bankovne podatke kako bi se za odgovarajući iznos mogao izvršiti povrat novca (bez obzira kojim je načinom plaćanja izvršena kupovina).

Broj računa mora pripadati vlasniku naručitelja na kojeg glasi narudžba te  banci u zemlji u koju je narudžba dostavljena 

Zamjene i/ili povrati

Moguća zamjena ili povrat odjevnog predmeta samo putem GLS kurirske službe. Unutar 48h nakon što zaprimimo obavijest o povratu ili zamijeni na e-mail s popunjenim obrazcem za povrat ili zamjenu dostavna služba dolazi u prikup na adresu koju ste naveli u obrazcu za povrat, dobiti ćete sms poruku sa okvirnim vremenom prikupa Vašeg paketa i dostavljačevim brojem mobitela. Dakle, GLS kurir dolazi na adresu koju ste naveli  te preuzima paket.

Zamjena veličine ili povrat novca obradit će se unutar 3 do 12 radnih dana nakon što zaprimimo vaš paket.

Troškove povrata za artikle koji se zamjenjuju ili vraćaju snosit će kupac.Posh trade j.d.o.o ni u kojem slučaju neće prihvatiti transportne troškove u slučaju povrata ili zamjene.
Obrazac za povrat preuzmite ovdje 

Povrat pošiljke putem GLS kurirske službe

Prije prikupa pošiljke od strane GLS kurirske službe pripremite paket (zapakirajte u odgovarajuću ambalažu u kojoj nemože doći do oštećenja proizvoda).

Proizvodi u novom stanju, nenošeni, neoprani, s originalnim etiketama u adekvatnoj ambalaži,i OBAVEZNO računom moraju se priložiti te na taj način  vratiti i/ ili zamijeniti u roku od 14 dana od isporuke. Pošiljke koje ne ispunjavaju naša pravila neće biti prihvaćene i bit će vam vraćena pošiljka.

Ostatak procesa vezanog za povrat (adresu i ostalo ) vrši djelatnik kurirske službe GLS-a.

Politika povrata

Proizvodi kupljeni u online trgovini mogu biti vraćeni u roku od 14 dana od datuma isporuke. Proizvodi moraju biti u izvornom stanju, imati sve etikete, biti neoštećeni i ne smiju imati tragove nošenja.

Povrat putem obrasca dostupnog na našoj stranici.

Obrazac za povrat

Obrazac za povrat možete preuzeti putem linka ovdje ⬇️

X