Cart 0 x

Plaćanje

NAČINI PLAĆANJA

U našioj internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine:

  • kreditnom karticom
  • debitnom karticom (3d secure)
  • pouzećem 
  • virmanom/internet bankarstvom

Kreditna kartica

U smislu ovih Općih uvjeta, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internet stranice Posh trade j.d.o.o., Bulićeva ulica 10, 10 020 Zagreb (u daljnjem tekstu Modni Studio Posh). Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca. Kupcem se smatra osoba koja naručuje i plaća proizvod, a Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe Kupca.

Debitna kartica

Moguće je plaćati onim debitnim karticama koje je izdavatelj (banka) verificirala korištenjem 3D Secure autentikacije korisnika.

Plaćanje virmanom/internet bankarstvom

Ako nemate kreditnu karticu ili je ne želite koristiti, predlažemo da koristite ovaj oblik plaćanja. Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete e-mail s ponudom/predračunom. U predračunu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći internet bankarstvo svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun.

U slučaju da ne koristite internet bankarstvo, isprintajte predračun i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti ili Fini.

Proizvodi su rezervirani tri radna dana po izdavanju predračuna. Molimo da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo jamčiti raspoloživost artikala.

Naručene proizvode šaljemo po primljenoj uplati.

Pouzećem

Ovako naručene proizvode šaljemo odmah, a naručeno će vam naplatiti dostavljač prilikom uručenja pošiljke. Molimo pripazite da u trenutku dostave imate pripremljen točan iznos otkupnine jer vam dostavljač neće moći uvijek vratiti iznos ostatka.

Mogućnosti plaćanja s karticama u web trgovini

Jednokratno:

  • Karticom tekućeg računa – Maestro karticom
  • Kreditnim karticama – Diners te Visa i MasterCard karticama svih banaka

Do 12 rata bez kamata:

  • Diners, Visa (Privredna banka Zagreb), Visa Business (Zagrebačka banka), Maestro (Privredna banka Zagreb) i MasterCard (Zagrebačka banka)
X