Upozorenje
Upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori"kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

"Prihvati i zatvori"
NOVA KOLEKCIJA ODMAH DOSTUPNA!
SNIŽENJE DO -50%!
20.10.2014. ISPORUKA KROZ 3-4 RADNA DANA!

Uvjeti isporuke i slanja

Brza i pouzdana dostava

Posh trade j.d.o.o obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske te zemalja članica EU. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka prilikom dostave. Više informacija o našoj usluzi dostave možete dobiti na  e-mail adresi [email protected]

 

Uvjeti dostave 


Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. 

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 1000.00 kn. Za naručenu robu u iznosu manjem od 1000,00 kn, dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 38.00 kn.  Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. 
 
Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu, najčešće su dostavljene u roku od 3 radna dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti duže od navedenog. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 

Gdje je moja narudžba?


Na dan dostave dostavna služba će vam poslati SMS poruku na broj mobilnog telefona koji ste ostavili prilikom izrade narudžbe, kojom će vas obavijestiti da će isporuka biti na taj dan te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku.

Posh trade j.d.o.o  koristi dvije dostavne službe: Hrvatsku poštu i GLS dostavnu službu. U SMS poruci koju ćete dobiti, biti će navedeno koja će dostavna služba dostaviti vaš paket. 

Ukoliko je dostavna služba GLS status narudžbe možete jednostavno pratiti u svom profilu putem linka https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, pored narudžbe se pojavljuje link s kodom za praćenje koji vas vodi na stranicu dostavne službe gdje možete vidjeti status vaše pošiljke i planirano vrijeme isporuke kao i potrebne informacije za kontakt dostavljača.  Ukoliko je dostavna služba Hrvatska pošta, vašu pošiljku možete pratiti putem linka https://tnt.posta.hr/

 

Dostava putem GLS dostavne službe


Dostava proizvoda na teritoriju Republike Hrvatske  te zemalja članica EU vrši se putem dostavne službe GLS – General Logistics Systems Croatia d.o.o., Varaždinska cesta 116, 10360, Popovec.

GLS dostavlja pošiljke od ponedjeljka do petka ,obično u roku od 24 sata, a na otocima u roku 24 – 72 sata.

Za narudžbe izvršene petkom iza 11:00 sati te tijekom vikenda i blagdana, rok dostave je 48 do 72 sata od početka prvog sljedećeg radnog dana. Međutim ovo standardno vrijeme dostave paketa nije osigurano ili zajamčeno. Pošiljke se prevoze cestom, tako da prometni kolaps može dovesti do kašnjenja. Za više informacija, nazovite GLS službu za korisnike na +385 1 2042 672.

 

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke


Nakon što je  narudžba obrađena i pripremljena  za dostavu,  djelatnik GLS dostavne službe paket preuzima u sjedištu  tvrtke Posh trade j.d.o.o.

Čim je pošiljka spremna za prijevoz kupac putem e-maila ili sms poruke dobiva obavijest koja sadrži informacije o predstojećoj dostavi GLS paketa. Obavijest sadrži sve bitne podatke o paketu kao što su broj paketa, broj za praćenje pošiljke, telefonski broj korisničke službe.

Na dan dostave kupac će dobiti drugi e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena, brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.Prema uobičajenoj proceduri GLS dva puta vrši pokušaj dostave.Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a  putem linka https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

 

 

 

Ekspresna dostava – hitno je bitno!

 

Kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca,  Posh trade j.d.o.o od sada nudi uslugu ekspresne dostave na širem području grada Zagreba.


UVJETI


Sve narudžbe isključivo robe sa skladišta ( stanje robe na skladištu označeno je na razini proizvoda) koje zaprimimo radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 06:00 do 12:00 dostavljamo već istoga dana. Cijena ekspresne dostave iznosi 80.00 kn.

Za ekspresnu dostavu molimo kontaktirati putem e-maila:[email protected] ili na kontakt +385916004222

Za Republiku Hrvatsku za sve narudžbe iznad 1000 kn dostava je besplatna.

Iznos dostave:

Država Cijena
Hrvatska 38,00 kn
Slovenija, Mađarska 75,00 kn
Austrija, Češka, Njemačka, Slovačka 120,00 kn
Francuska, Italija, Velika Britanija 130,00 kn
Belgija, Luxemburg, Nizozemska, Poljska 150,00 kn
Irska, Portugal, Španjolska, Švicarska 175,00 kn